Četvrtak 25.03.2010.
04:02
E. V.

Emina: Glasaću za Milana!

"Naravno da ću glasati za Milana kad se bude takmičio u Oslu. Glasaću zato što je to predstavnik moje zemlje, za Gorana i sve nas koji smo bili deo te priče. Ne smatram ovo svojim porazom i verujem da će Goran i Milan uspeti da Srbiju vrate na muzički tron Evrope", rekla je Emina.


Ona ne krije da je razočarana medijskim spekulacijama kako je, navodno, Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalnu politiku na dan takmičenja agitovao za nju.


- Rasim Ljajić je dugogodišnji prijatelj moje porodice i žao mi je što se izmišljaju takve priče. On je ozbiljan političar, a ja sam neko ko ozbiljno veruje u svoj talenat i deset godina opstaje na sceni. Iza Emine Jahović ne stoji niko, a pošto sam dobila 50.000 glasova, znači samo 8.000 manje od pobednika, jasno govori da me ljudi vole.

Moralni pobednik


- Čula sam da se moja pesma "Ti kvariigro" dosta sluša i zato se osećam kao moralni pobednik. Volela bih da snimim spot i već imam neke interesantne ideje. Znam da nisam Selin Dion i ne mogu da podginem glas za pet oktava, ali imam verodostojnu boju glasa i apsolutni sluh, pa nije čudo što najbolje pevam svoje pesme - iskrena je Emina.

2024 © - Vesti online