Četvrtak 17.04.2014.
08:36
D. D.

Saša Popović okupio bivše ljubavnike

Lepa Brena, Seka Aleksić sa mužem, Aca Lukas sa suprugom
 

Oko 500 gostiju došlo je na poziv Lepe Brene i Saše Popovića da nazdrave startu novog kanala, koji je posle višemesečnog odlaganja konačno počeo sa emitovanjem 16. aprila. Na jednom mestu našli su se bivši ljubavnici, zavađeni saradnici i kolege, pevači koji se međusobno sude, ali su se svi smeškali i glumili kao da je sve u redu.

Na opšte zaprepašćenje u sali se našao i kontroverzni biznismen Ćazim Osmani zvani Feliks, ali niko nije znao da objasni ko ga je doveo. Sedeo je za stolom sa Mićom Nikolićem i merkao pevačice, dok su mnogi pevači prilazili da ga pozdrave.

Na Grandovo slavlje došao je i Goran Bregović, koga hostesa nije prepoznala, a sa menadžerom Rakom Marićem zauzeo je sto tik ispred plesnog podijuma i orkestra.

Mnogi su konstatovali da je pored Popovićeve supruge Suzane Jovanović na žurki bilo

Razigrani voditelji

Najveselije su bile Zvezde Granda, ali i voditelji Dragana Katić, Goran Čomor, Tihomir Tepić, Sanja Kužet i drugi. Na slavlje je Popović pozvao i konkurenciju, odnosno Srđana Milovanovića, vlasnika i direktora TV Kopernikus, Zorana Bašanović, čelnika TV Skdž
plus, ali ne i Željko Mitrović, uprkos rečima Popovića da nisu u svađi.

bar desetak žena sa kojima je Saša ranije bio u vezi od Zlate Petrović do Nede Ukraden.

A bio je i harmonikaš i kompozitor Bane Vasić, a kojim je Suzana živela nekoliko godina pre braka sa Popovićem. Bili su tu i bivši supružnici - Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš, dok je Miloš Bojanić bio je sto do stola sa Zoricom Brunclik s kojom se sudi.


- Jeste da smo u neposrednoj blizini, ali je ne primećujem - okrenut sam joj leđima! - rekao je Bojanić.

2024 © - Vesti online