Četvrtak 17.04.2014.
15:42
mozzartsport.com

Monako hoće šampionski trio iz Madrida

 Trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone
 

Uprava Kneževa, na čelu sa vlasnikom Dmitrijem Ribolovljevim, ima nameru da dovede triling koji je etiketiran kao “onaj šampionski“! Naime, prema saznanju vrlo pouzdanog magazina Frans fudbal, put stadiona Luj Drugi, mogao bi da krene trio iz Madrida - Dijego Simeone, Dijego Kosta i Iker Kasiljas, o čemu se, doduše stidljivo, šuškalo poslednjih dana.

Argentinski stručnjak, koji ove sezone čini čuda sa Atletikom, trener je po ukusu Ribolovljeva, a dolaskom u Kneževinu Čolo bi utrostručio godišnja primanja, koja trenutno iznose dva miliona evra. Simeone bi, prema pisanju istog lista, imao apsolutnu moć u dovođenju igrača i dobio bi blanko ček za sve potencijalne transfere tokom leta.

Vlasnik Monaka se nada da bi zajedno sa talentovanim stručnjakom pošao i Dijego Kosta, koji bi tako obnovio partnerstvo sa Radamelom Falkaom, dok bi za čuvanje gola bio zadužen Iker Kasiljas. U slučaju da kapiten Reala ne bude zainteresovan da promeni sredinu, pažnja bi bila usmerena na jedinicu Totenhema, Uga Lorisa, za kojeg Ribolovljev neće žaliti novac.

Bombastične najave Kneževa, koji definitivno žele da Monako vrate na staze stare slave.

2024 © - Vesti online