Sreda 16.04.2014.
11:14
mozzartsport.com, Informer

Zagrepčani dovode navijače, Lisca više brinu "večiti rivali"

 

Da podsetimo, završni turnir je na programu od 24. do 27 aprila, a u polufinalnim utakmicama se sastaju Crvena zvezda - Cibona i Partizan - Cedevita.

Na sajtu Cibone stoji da će svi zainteresdovani navijači moći da krenu put Beograda za 40 evra. U tu cenu ulazi sama utakmica protiv Zvezde, zatim obilazak Kuće cveća, Muzeja 25. maj, Hrama Svetog Save, te Skupštine i Terazija. U Cedeviti su bili još izdašniji. Čelnici ovog kluba plaćaju skoro sve za svoje navijače. Besplatna je i karta i prevoz autobusom, jedino što će morati da plate jeste smeštaj u srpskoj prestonici ukoliko žele da se zadrže više od jednog dana.


"Upravo smo poslali mejl direktoru Crvene zvezde. Tražili smo da nam obezbede 250 karata za naše pristalice i prijatelje kluba. Toliko će nas biti", rečeno je "Informeru" u zagrebačkom klubu.


U Zvezdi tvrde da još nisu dobili nikakve zahteve od hrvatskih klubova za ulaznice, pa tako nemaju precizan podatak koliko će navijača doći. Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac tvrdi da dolazak Hrvata neće predstavljati problem.

"Mnogo više me brine šta će biti ako se Zvezda i Partizan sastanu u finalu. Tada će bezbednost morati da bude podignuta na najviši nivo", istakao je Lisac.

2024 © - Vesti online