Utorak 15.04.2014.
15:28
Beta

“Nema nesuglasica u SNS-u“

Stranačka pripadnost nije najbitnija za novu Vladu: Zorana Mihajlović
 

Zorana Mihajlović je novinarima kazala da pripadnost stranci ne može da bude glavni opredeljujući faktor za izbor na ministarsko mesto u novoj vladi Srbije.

Ona je negirala da u stranci postoje nesuglasice oko broja nestranačkih ličnosti koje će biti izabrane za ministre u budućoj vladi.

"Kao potpredsednica stranke nisam dobila protivljenja da se na mestu ministara nađu vanstranačke ličnosti", kazala je ona novinarima i demantovala napise u medijima da u SNS ima sukoba oko tog pitanja, podsećajući da su mediji na sličan način spekulisali i o sastavu prethodne vlade, ali da "na kraju većina stvari nije bila tačna".

Sprema se pobuna u SNS-u?

Mihajlovićeva je naglasila da je potpuno sigurna da će SNS odlučiti isto onako kako je radila i prethodnih 18 meseci.

"Nama je važno da Srbija ide napred i da imamo stručne ljude, pre svega sposobne i vredne, koji mogu da iznesu program koji je pred nama", rekla je ona.

Kako je dodala, na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a biće reči pre svega o programu te stranke, a razgovaraće se i o Skupštini Srbije.

"To je prvi Glavni odbor SNS-a nakon izbora", kazala je Mihajlovićeva i ponovila da će Vlada Srbije biti formirana do 27. aprila.

2024 © - Vesti online