Utorak 15.04.2014.
19:39
Beta

Nelson: Agresivno u odbrani, koncentrisano u napadu

Demarkus Nelson
 

"Mega je igrala jako dobro ove sezone, a svima nam je još u sećanju duel u finalu Kupa Radivoja Koraća koji je bio veoma dramatičan. Želja nam je da od starta nametnemo naš ritam, a to ćemo moći da ostvarimo samo ako budemo dovoljno agresivni i čvrsti u odbrani i dovoljno koncetrisani u napadu", rekao je Nelson za klupski sajt.

Zvezda je u prva dva kola zabeležila pobede, dok Mega ima skor 1/1. Crveno-beli će u trećem kolu igrati bez povređenog Ivana Radenovića, dok je neizvestan nastup Raška Katića.

"Mega je poražena u prošlom kolu i sigurno će učiniti sve da ispravi taj kiks, a našu situaciju dodatno otežava činjenica da nećemo biti kompletni. Iz tog razloga ćemo svi morati da pružimo i više od 100 odsto mogućnosti kako bismo nadoknadili odsustvo povređinih igrača i ostvarili naš cilj", kazao je Nelson.

Američki košarkaš je naveo da očekuje neizvesnu utakmicu, poput svih koje su Zvezda i Mega odigrale ove sezone.

"Ove sezone smo svaki put igrali veoma neizvesne utakmice sa Mega Vizurom. Nema sumnje da nas i u sredu očekuje još jedna veoma teška. Mega ima odličan tim, veoma talentovanu ekipu sa nekoliko veoma dobrih mladih igrača kojima podršku pružaju iskusniji momci poput Ratka Varde i Novice Veličkovića", rekao je on.

Nelson je pozvao navijače Zvezde da u velikom broju podrže njegov tim u utakmici koja će se sutra u 20.00 igrati u Hala sportova na Novom Beogradu.

2024 © - Vesti online