Ponedeljak 14.04.2014.
15:30
mojahercegovina

Bilećki "Grobari" priredili doček Tijani Bošković

 

Crno-bele devojke su slavile pobedu od ukupno 3:0 u finalnim duelima sa Crvenom zvezdom.

"Smatramo da je Tijana ponos našeg grada i cele države, i trenutno naš najslavniji sugrađanin. Ovim malim znakom pažnje hteli smo da pokažemo da pomno pratimo sve što ona radi, da se radujemo svakom njenom poenu i da njen uspeh usrećuje celu našu crno-belu porodicu", istakao je Nemanja Papić ispred Udruženja navijača.

Doček je bio planiran ispred grafita "Partizan“ u centru grada, ali je zbog kiše održan u sportskoj sali Osnovne škole "Sveti Sava“. Ovom prilikom Tijani su uručeni cveće i torta.

"Veoma smo zahvalni Tijani što se pored velikih klupskih obaveza odazvala našem pozivu i primila skromni poklon kao znak pažnje", naglasili su bilećki Grobari.

Boškovićeva je izrazila veliku zahvalnost svima koji su došli i priredili joj ovako lep gest i poklone. 

"Nadam se da će i u narednom periodu da prate naše rezultate i da nas bodre, a ja ću se potruditi da im uzvratim sa još mnogo titula i trofeja", istakla je talentovana Bilećanka za portal mojahercegovina.

Tijana je bila najbolja u pobedničkom sastavu, a bilećki "Grobari“ su joj na ovaj način izrazili zahvalnost za izuzetne rezultate koje je postigla ove sezone.

2024 © - Vesti online