Ponedeljak 14.04.2014.
13:26
mozzartsport.com, fss.rs

FSS: Novi Pazar i Crvena zvezda igraju pred publikom!

 

Članovi Disciplinske komisije FSS su doneli odluku o pokretanju disciplinskog postupka protiv Pazaraca zbog nesportskog ponašanja navijača ovog kluba i ujedno je izrečena mera suspenzije za njihovo prisustvo na utakmicama koje igraju kao gosti, a do donošenja konačne odluke ovog organa. U tom cilju zatražena je izjava od Novog Pazara u roku od 24 sata, kako bi konačna odluka Disciplinske komisije FSS mogla da bude izrečena što je pre moguće.


Pokrenut je disciplinski postupak i protiv Napretka zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na pomenutoj utakmici i ponašanja pripadnika redarske službe.
“Donesena odluka Disciplinske komisije za FK Novi Pazar znači da ovaj klub može u prisustvu publike dočekati Crvenu zvezdu u utakmici 24. kola Super lige, zakazane za četvrtak 17. april. Međutim, koristim priliku da apelujem na navijače Novog Pazara da se korektno ponašaju tom prilikom, kao i na svakoj narednoj utakmici, jer ih podsećam da je FK Novi Pazar, zbog loše organizacije utakmice, pod uslovnom kaznom izricanja zabrane prisustva navijača na dve utakmice i koja će u slučaju ponavljanja incidenta odmah biti aktivirana”, podsetio je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

2024 © - Vesti online