Ponedeljak 14.04.2014.
11:24
mozzartsport.com

Sakić: Ikardi je pokazao ko je i šta je!

Mauro Ikardi
 

Interov napadač Mauro Ikardi je ponašanjem na današnjem meču protiv Sampdorije u Đenovi izazvao salvu uvreda i erupciju nezadovoljstva trenera, igrača i navijača popularnog Sampa.


Poznata afera oko Ikardija i žene bivšeg prijatelja Maksija Lopeza je usmerila pažnju cele javnosti na njihov duel, a Maksi je na početku meča odbio da nekadašnjem saigraču i drugu pruži ruku. Kao i u privatnom životu, Ikardi je i na terenu zadao muke Lopezu. Dao je dva gola, a Maksi promašio penal.
Međutim, način na koji je Ikardi proslavio prvi pogodak je izazvao bes svih u Sampdoriji. Otišao je ispred tribina sa navijačima domaćeg tima i stavljanjem ruke na uvo počeo da ih proviocira. One iste navijače čiji je bio miljenik prošle sezone. Gde je prošle sezone igrao u tandemu sa Maksijem Lopezom...

Njegov gest je izazvao bes Sampdorijinog defanzivca Andree Koste, koji je ljutito sa klupe uzviknuo: „Figlio da puta“ što u prevodu znači „Kurvin sine“. Zbog toga je na klupi zaradio žuti karton, a možda mu sledi i suspenzija od strane disciplinaca lige.

Razočarenje Ikardijem nije krio ni trener Sampdorije, Nenad Sakić koji je na klupi u ulozi šefa stručnog štaba menjao kažnjenog Sinišu Mihajlovića.
"Ikardi je pokazao kakav je čovek. Uopšte mi se ne dopada njegov gest. Taj gest samo govori o njemu, Uvredio je svoj bivši klub i svoje bivše navijače, koji ne zaslužuju nešto ovako. Ovde je postao igrač. Veoma sam ljut, onakvom ponašanju nije mesto na stadionu“, rekao je Sakić posle meča.

2024 © - Vesti online