Nedelja 13.04.2014.
16:38
Beta

Bogdanović i Bertans neizvesni za Borac

Bogdan Bogdanović
 

"Mi smo u seriji teških utakmica. Odigraćemo tri utakmice u šest dana u domaćem šampionatu. Posle Borca u sredu igramo protiv Crnokose, a u subotu u Valjevu. Za sve utakmice je potrebna maksimalna koncentracija. Radnički je bio maksimalno motivisan, isto će nas čekati na preostalim utakmicama. Svi žele da pruže maksimum i da budu dostojan protivnik Partizanu", rekao je Gašić novinarima.

Košarkaši Partizana sutra od 19 sati u Čačku igraju protiv Borca, utakmicu drugog kola Superlige Srbije. Gašić će predvoditi crno-bele, pošto je trener Partizana Duško Vujošević suspendovan zbog isključenja u prošlom kolu protiv Radničkog iz Kragujevca. Gašić je rekao da je za Čačak značajno što će igrati u Superligi i da je obaveza njegove ekipe da se što bolje pokaže. On je istakao da povreda Bogdana Bogdanovića nije ozbiljna, a da probleme imaju Đorđe Gagić i Davis Bertans.

"Gagić nije igrao u Istanbulu, ali biće u timu sutra. Povreda Bogdanovića nije ozbiljnija, ali imamo problema sa Bertansom. Nije ništa ozbiljno, ali moguće je da neko od njih trojice neće igrati", rekao je Gašić.

2024 © - Vesti online