Nedelja 13.04.2014.
13:13
mozzartsport.com

Ninković ponovo sa maskom, ne igra u Pazaru!

Miloš Ninković
 

Magnet za nevolje! Miloš Ninković ponovo će morati da na glavu navuče zaštitnu masku pošto je u susretu sa Čukaričkim u 23. kolu srpskog šampionata primio udarac u predelu nosne kosti. Srećom, Ninkoviću nije napukla kost, ali je nehajni udarac Filipa Stojkovića bio prilično jak, pa je na današnjim specijalističkim pregledima procenjeno da je "maskirna garnitura" potrebna. Konačna dijagnoza trebalo bi da bude ustanovljena u ponedeljak.


Plejmejker Zvezde, koji je "pod oklopom" igrao i posle jesenjeg gostovanja u Nišu kada mu je stradalo čelo, ne bi trebalo da ide na duže bolovanje, ali sigurno neće u četvrtak biti u timu za jedan od najtežih izazova crveno-belih do kraja sezone - put na megdan Novom Pazaru u 24. kolu Superlige.


Ninković je, podsetimo, propustio i dva uvodna meča Zvezde u prolećnom delu sezone, a tada je njegovo mesto zauzeo Nejc Pečnik, dok je Darko Lazović zacementiran na poziciji desnog krila. Pečnik je, doduše, u poslednje vreme prinudno igrao i desnog beka, ali je verovatno da će ga trener Slaviša Stojanović sada vratiti u ofanzivu.

2024 © - Vesti online