Nedelja 13.04.2014.
12:37
Pressonline

Bora se razveo, sada voli Slovenku

Ne gubi vreme, Aleksandru odmah zamenila Slovenka
 

Bora i Aleksandra rastali su se pre nekoliko meseci, ali je frontmen Riblje čorbe ćutao o tome jer je, kako kaže, želeo da bivšu poštedi povlačenja po novinama. Da više nije u braku otkrio je voditelju Stevici Nikoliću u emisiji "Maksimalno opušteno" televizije DM sat.


"Razveo sam se pre dva dana, sad to mogu i javno da kažem", rekao je Bora, ali onda i sve iznenadio priznanjem da ipak nije sam.

Poznati roker je otkrio da ima novu devojku, koja živi u Sloveniji.
 

"Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet!", iskren je Bora, koji je premijerno izrecitovao i četiri pesme koje će se naći na novom albumu.


Bora i Aleksandra upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna. Nekoliko puta su raskidali.


Pre nje Đorđević je 30 godina bio u braku s Draganom, koja je umrla u martu 2007. godine, samo nekoliko meseci pošto su se razveli. Pored nje su nađeni antidepresivi koje je pila, kako su izjavili njeni prijatelji, pošto nije mogla da podnese činjenicu da je ostala bez Bore. S njom ima sina Borisa, a njenu ćerku Tamaru iz prvog braka prihvatio je kao svoju i dao joj prezime. Sa Aleksandrom nema potomke.

2024 © - Vesti online