Subota 12.04.2014.
23:09
mozzartsport.com

Nezaustavljiva Roma, gol Ljajića

 Adem Ljajić
 

Roma igra kao u transu! Vučica nemilice ruši rivale i niže pobede, a nova žrtva sjajne ekipe Rudija Garsije je večeras bila Atalanta koja je na Olimpiku savladana 3:1. Međutim, rezultat ne može da opiše koliko je Roma dominirala i koliko je nadigrala goste iz Bergama koji su jedna od boljih ekipa ovog proleća u Seriji A.

Vučica je upisala sedmu uzastopnu prvenstvenu pobedu i prišla Juventusu na pet bodova zaostatka, s tim što Stara dama ima u ponedeljak meč u Udinama. Ako Juventus kiksne na Firuliju, šampionska trka bi mogla da se zakuva. Pogotovo što Juve u 37. kolu gostuje upravo Romi.

Rimski mediji su danas najavljivali da će utakmica sa Atalantom biti poslednja šansa za srpskog reprezentativca Adema Ljajića koji je u poslednje vreme bio u nemilosti trenera Garsije i često su ga kritikovali. Ljajić je večeras dobio šansu u prvoj postavi protiv Atalante i maksimalno ju je iskoristio. Pružio je sjajnu partiju koju je začinio golom u 44. minutu i asistencijom, a mogao je da postigne i drugi gol, ali je stativa zaustavila njegov spektakularan pokušaj u 72. minutu.

Strelci za Romu su bili i Tadei u 13. i Žervinjo u 62. minutu, a gol za Atalantu je dao Miljaći u 78. minutu.

2024 © - Vesti online