Subota 12.04.2014.
14:31 >> 21:43h
Srna, Beta

Slobodanu Raduloviću određen pritvor

Odlučio da se preda posle višegodišnjeg bekstva: Slobodan Radulović 


Radulović je u Beograd doleteo popodne redovnom linijom iz Moskve, javljaju beogradski mediji. On je doveden je nešto pre 18.00 u zgradu Specijalnog suda. Portparolka Višeg suda Dušica Ristić izjavila je za agenciju Beta da će Radulovića saslušati Krivično vanraspravno veće.

On je pre toga bio u  beogradskoj policiji, gde mu je utvrđen identitet. Radulović je u bekstvu od pokretanja postupka protiv grupe poznate kao "Stečajna mafija" u aprilu 2006. godine i za njim je bila raspisana međunarodna poternica i određen mu je pritvor.

Ovako sada izgleda Slobodan Radulović:

Nakon višegodišnjeg suđenja Specijalni sud izrekao je prošlu godinu presudu "Stečajnoj mafiji" kojom je Radulović osuđen na pet godina zatvora zbog zloupotreba prilikom prodaje "C marketa".

Presuda međutim još nije pravosnažna i čeka se odluka Apelacionog suda po žalbama.

Radulović vs Mišković

Pročitajte još:

* Radulović rešio: Predaće se i svedočiti protiv Miškovića

* Slučaj C market: Radulović se vraća u Srbiju

* Radulović "peva" o Miškoviću i Beku?

Radulović, koji se krio u Španiji, u više navrata je najavljivao da će se predati i da će svedočiti protiv vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića, koga je ranije optužio da mu je oteo "C market".

Zdravstveni problemi

Bivši direkor C martketa Slobodan Radulović odveden je danas u zatvorsku bolnicu jer se nije osećao dobro, izjavila je portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić.
Dušica Ristić je agenciji Beta rekla da je pregled Radulovića u
toku i da od izveštaja lekara specijaliste zavisi da li će on danas
biti saslušan pred Specijalnim suda.

On je krajem prošle godine u telefonskoj izjavi za jednu beogradsku televiziju poručio da će se vratiti u Srbiju i dokazati da je Mišković organizovao najveću pljačku u istoriji Srbije.

Radulović je tada Miškovića optužio i za pokušaj ubistva.

Miškovića tužilaštvo tereti za pranje novca i malverzacije sa putarskim preduzećima.

2024 © - Vesti online