Subota 12.04.2014.
12:55
mozzartsport.com

Vejn Runi ne igra do kraja sezone!?

 Vejn Runi
 

Ako je verovati pojedinim engleskim medijima Mančester junajted se u završnici sezone nalazi u problemima do guše. Preciznije, Dejvid Mojes. Menadžer Crvenih đavola odavno ne može da računa na Robina van Persija (vraća se tek krajem aprila), a ponestaje mu opcija u napadu, pošto je sva prilika da će završnicu prvenstva propustiti i kapiten Vejn Runi.


Mada nema zvanične potvrde sa Old Traforda, šuška se da je špic još uvek aktuelnog šampiona na Alijanc areni odigrao poslednji meč ove takmičarske godine i da će u narednom periodu biti podvrgnut terapijama kako bi spreman dočekao Mundijal u Brazilu.


Razlog mogućeg odsustva Runija je smrvljena petna kost. To što na prvo čitanje deluje kao ozbiljna povreda zapravo i nije toliko strašno jer prema navodima iz Engleske, u ovakvim slučajevima operacija nije neophodna, već će kost zarasti sama od sebe, ali je za to potrebno vreme. A kako je Junajtedu ostalo još samo pet utakmica do kraja Premijer lige (iz svih ostalih takmičenja je eliminisan) prema informacijama Dejli stara i Telegrafa Runi neće na teren ni protiv bivšeg kluba Evertona, kao ni u mečevima sa Noričom, Sanderlendom, Halom i Sautemptonom.


Runi je protiv Bajerna je igrao pod injekcijama, ali je možda prevelik rizik da u smiraj sezone trpi bolove, iako Mančester još gaji nadu da može do petog mesta koje vodi u Ligu Evrope.

2024 © - Vesti online