Petak 11.04.2014.
20:51
mozzartsport.com

Evroliga: Poraz Partizana na oproštaju, povreda Bogdanovića

 Bogdan Bogdanović
 

Za Partizan je završena evroligaška sezona - učenici Duška Vujoševića su doživeli i deseti poraz u Top 16 fazi, na mestu najvećeg klupskog uspeha. Ekipa Galatasaraja je bila veoma raspoložena šuterski i svaki pokušaj crno-belih da se uključe u borbu bio je sprečen. Što trojkama Markoišvilija (3/6), što koševima Aldemira i Ercega, što lošim napadačkim rešenjima igrača kluba iz Humske - 64:55.


Utakmica je praktično rešena već krajem prvog poluvremena, kada je domaćin imao laganih 12 poena prednosti (40:28), a trenutak koji je i definitivno odlučio pitanje pobednika dogodio se u poslednjoj deonici. Naime, trojka Bogdanovića, kojom su Beograđani istopili prednost rivala na samo četiri poena (54:50), bila je naknadno poništena zbog toga što je isteklo vreme za napad.


Ono što bi dodatno moglo da baci senku na poraz jeste Bogdanovićeva povreda skočnog zgloba u poslednjim sekundama utakmice...


Markoišvili je najefikasniji strelac sa 16 poena, Aldemir i Erceg su dali po 13. Na drugoj strani Bertans je ubacio 11, koliko i Bogdanović i Lovernj.

2024 © - Vesti online