Petak 11.04.2014.
20:07
alo.rs

"Kristijan me proganja jer neću da se menjam"

A tako je lepo počelo: Tijana Đuričić i Kristijan Golubović
 

Naime, ona za dnevni list Alo ističe da je Kristijan želeo da promeni njen izgled, ali kada je shvatio da nema šanse počeo je da je proganja i da joj dolazi na vrata. Revoltirana izjavama jednog od preživelih iz filma "Vidimo se u čitulji“, Đuričićeva je rešila da "otvori dušu" i javno ga zamoli da je ostavi na miru.

Kraljica silikona obećala Kristijanu: Uskoro ću biti prirodna!

"Čula sam da je slao svoje ljude u moj stari stan u kojem više ne živim kako bi me pronašli jer mu se nisam javljala na telefon. Nisam izmislila nikakvu nesreću, ukrali su mi telefon i slali mojim prijateljima poruke. Što se tiče Kristijana, nemam komentar na njegovu izjavu i rečnik. Zbog čega se on pronašao u ovoj situaciji i zbog čega se on oglašava na svaki događaj koji je vezan za mene? Očigledno je željan medijske pažnje", kaže Tijana za Alo i ističe da je Kristijanu povređena sujeta jer nije uspeo da je promeni.

"Stalno mi je tražio da skratim nokte, izvadim silikone i da se skrasim. On je poslednja osoba od koje bih uzela krv. On misli da sam nesreću izmislila, pa je odmah dotrčao i poslao obezbeđenje da me traži po celom Beogradu. I sada ga javno molim da me u medijima više ne spominje, neka se posveti sebi, a mene neka zaobiđe", kaže Tijana za alo.rs.

Kristijan Golubović je juče za Alo izjavio kako je Tijana smišljala na koji način da ga vidi.

2024 © - Vesti online