Subota 12.04.2014.
08:00
tportal.hr

Reći ćete ovo u krevetu samo ako niste normalni

Pazite šta pričate. Neke rečenice će je odmah ohladiti
 

"To mi se ne sviđa"

Brutalna iskrenost u krevetu nije dobra. Isto kao ni konstruktivna kritika, koja kad je rečena u krevetu, zaista, ne pali.


"Nije baš seksi i ohrabrujuće u žaru strasti reći ženi kako baš i niste zadovoljni onim što radi", kaže Ejmi Levin seksualni terapeut.

Priču uvek možete okrenuti u pozitivnom smeru i reći šta je to što volite i što vam odgovara.


"Mojoj bivšoj se to baš sviđalo"

Sve su žene drugačije ali takođe i jednako komplikovane. Zato se nemojte oslanjati na prošlost i definitivno nemojte o prošlosti raspravljati sa sadašnjom ljubavi. Osim toga, ko vam garantuje da vam ranije partnerke nisu glumile užitak samo da što pre završite.

Takav razgovor kod žena ne pali i mogao bi imati sasvim suprotan efekat, a mogla bi i da vam kaže: "Pa ti onda idi kod bivše!".


"Žurim"
Bilo kakvo požurivanje dok ste intimni ne samo da je bezobrazno i bezosećajno, već totalno nepristojno. Ako stvarno negde žurite, pričekajte barem dok se ne završi intimni čin.

U suprotnom možete očekivati da će vam partnerka izaći u susret i momentalno prekinuti odnos i uz to vam reći: "Pa hajde, idi onda!".


"Da bar imaš malo veću (manju) guzu"

Kad su gole, žene su nesigurne, što je uostalom i normalno. Naglašavanje nekog nedostatka, pogotovo onoga što partneru nedostaje je potpuno zabranjeno. Kritika koja udara na telo i izgled ubija libido kod žena. Suzdržite se od takvih negativnih komentara.


"Hoćeš li brzo?"

Suprotno uopštenom mišljenju, orgazam definitivno nije sinomim za dobar seks. Pitati nekoga hoće li brzo doživeti vrhunac može da stvori ogroman pritisak koji će pokvariti raspoloženje.

2024 © - Vesti online