Petak 11.04.2014.
12:48
Beta

Stojanović: Svaka nova utakmica je nova motivacija

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"Cilj je veoma dobro poznat, cilj koji nas drži tu gde jesmo. Važno je da se držimo svog koncepta. Ne treba da gubimo koncentraciju i stvaramo nervozu, do svojih šansi ćemo doći samo treba da budemo strpljivi. Motivacija je svaka nova utakmica koja nas vodi ka cilju", rekao je Stojanović.


Crvena zvezda će sutra u 19 časova dočekati Čukarički u 23. kolu Super lige. Stojanović je naveo da će svi, osim povređenog Abiola Daude, biti u konkurenciji za tu utakmicu.

"Dauda je povređen i tek treba da se utvrdi koliko će odsustvovati sa terena", dodao je Stojanović.


Zvezda je u jesenjem delu sezone izgubila u gostima od Čukaričkog sa 2:0, a Stojanović je ocenio da je ekipa sa Banovog brda kvalitetnija u odnosu na taj susret.

"Nenad Mirosavljević je svojim iskustvom doprineo igri Čukaričkog, ali i Petar Bojić koga ima svugde po terenu i dosta pomaže. Imaju dodatni kvalitet u odnosu na jesenji deo prvenstva", istakao je Stojanović.


Prema njegovim rečima, rezultati Čukaričkog, koji je treći na tabeli Super lige sa 15 bodova manje od Zvezde, više nisu iznenađenje.

"Čukarički nije slučajno tu gde jeste. Ako je na početku ta ekipa bila iznenađenje, sada više nije", rekao je Stojanović.


Fudbaler Zvezde Nejc Pečnik rekao je da se nada pobedi.
"Znamo kakav nas susret očekuje, nadam se dobroj utakmici i pobedi", rekao je Pečnik.


Zvezda je prva na tabeli Super lige i ima tri boda više od drugoplasiranog Partizana, koji sutra gostuje Javoru u Ivanjici.

2024 © - Vesti online