Petak 11.04.2014.
10:16
Beta

Zvezda čeka Čukarički, Partizan igra u Ivanjici

 

Od 16 sati sutra se igraju utakmice Voždovac - Radnički Kragujevac i Javor - Partizan, od 18.30 počinje duel Napretka i Novog Pazara, a pola sata kasnije počinje meč Crvene zvezde i Čukaričkog. U nedelju od 16 sati igraju se utakmice Donji Srem - Spartak i OFK Beograd - Sloboda, a dva sata kasnije počinje meč Vojvodine i Rada. Poslednja utakmica 23. kola između Jagodine i Radničkog iz Niša igra se od 19 sati.

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Čukaričkog žele da ostvare 13. uzastopnu pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Čukarički će pokušati da ponovi dobar rezultat protiv crveno-belih iz prvog dela sezone, kada su na Banovom brdu pobedili sa 2:0. Ekipa Slaviše Stojanovića je u prošlom kolu pobedila Spartak sa 2:1, a Čukarički je pobedio Napredak sa 1:0. Zvezda je prva na tabeli sa 53 boda, a Čukarički je treći sa 38 bodova. Fudbaleri Partizana igraju u Ivanjici protiv Javora i potrebna im je pobeda kako bi ostali u trci sa Zvezdom. Crno-beli su u prvom delu
prvenstva na svom stadionu odigrali bez golova sa Javorom. U prošlom kolu Partizan je odigrao nerešeno 1:1 sa Vojvodinom, nakon čega se Zvezda odlepila na tri boda, a istim rezultatom Javor je osvojio bod protiv Radničkog iz Niša. Partizan na drugom mestu ima 50 bodova, a Javor je u donjem delu tabele, zauzima 13. mesto sa 21 bodom.

Fudbaleri Novog Pazara igraju u Kruševcu protiv Napretka i žele pobedu kako bi zadržali četvrto mesto na tabeli. Novi Pazar ima 35 bodova, a Napredak zauzima 10. mesto sa 25 bodova. Fudbaleri Vojvodine igraju na svom terenu protiv Rada i pokušaće pobedom da ostanu u gornjem delu tabele, dok "građevinari" moraju da
osvoje tri boda ako žele da ostanu u igri za opstanak u ligi. U prošlom kolu Vojvodina je izvukla bod protiv Partizana, a Rad je pobedio OFK Beograd sa 1:0. Ekipa iz Novog Sada je šesta na tabeli sa 34 boda, a Rad je poslednji sa 18 bodova, koliko ima i pretposlednji OFK Beograd, koji igra sa Slobodom. Voždovac na svom terenu igra protiv Radničkog iz Kragujevca, Donji Srem protiv Spartaka, a Jagodina će biti domaćin Radničkom iz Niša.

2024 © - Vesti online