Petak 11.04.2014.
00:32
pressonline.rs

Miloševićeva snaja: Zar samo ja treba da branim Slobu?

Mira i Marko u Rusiji, Milica jedina "čuva" Slobu
 
Milica kaže kako je žalosno što o njenom svekru ćute oni koji su nekad podržavali njegovu politiku i učestvovali u vlasti.

- Na putu do položaja na kojima se sad nalaze odrekli su se i svog šefa, i države, i partije čije su ideje nekada podržavali i sprovodili. I sada su odjednom, posle 14 godina, 11 godina nakon “Sablje”, 8 godina posle njegove smrti, epohalno rešili da ga optuže, a po svemu sudeći i osude. Ne sumnjam da će naći dovoljno svedoka “haškog kvaliteta” da ga mrtvog optuže – objašnjava za “Nedeljnik” Milica.

Povodom poslednjih medijskih natpisa o Miloševićevoj umešanosti u ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milica kaže:

- Mene ne čudi što o njemu govore loše njegovi politički neistomišljenici, koji su bili protiv njegove politike. Otvoreni neprijatelji i neistomišljenici zaslužuju poštovanje, jer vam svoje mišljenje kažu u lice. Žalosno je što o njemu ćute oni koji su nekada podržavali njegovu politiku i učestvovali u vlasti. Ne znam samo šta su sve ovo vreme pored njega tražili, kad sada govore kako se njegovom politikom nisu slagali?! Što ga tada nisu napustili? – pita se Miloševićeva snaja dodajući da je privođena u “Sablji”.

- Kuća je dva puta pretresana i nikad nisam znala zbog čega sve to! Jako sam dobro upoznala Slobodana za sve godine provedene uz njega i ono što mogu da tvrdim jeste da je zaista bio divan, pažljiv, dostojanstven i predusretljiv čovek. Ovo dvorište je uvek bilo puno kad je bio tu, a dolazio je svakog vikenda. Ne govorim o političarima i partijskim kolegama samo, već o našim komšijama, Požarevljanima, Slobinim starim drugarima koji su ovde svraćali gotovo bez kucanja – podseća Gajićeva, dodajući da nikad i ničim nije pokazivao da je iznad drugih i po nečemu važniji.

Možda je teško poverovati u sve to… Teško je poverovati i da se u ovo dvorište nekada moglo kao u komšijsku avliju, no ipak je to bila zavetrina predsednika, dok danas, uz sina i starca koji održava grob, Milica Gajić čuva istinu, svoju istinu.

2024 © - Vesti online