Petak 11.04.2014.
13:15
Nezavisne novine

Princ Džordž je nova modna ikona

Sad sve mame žele starinske pantalonice na tregere za svoje bebe: Princ Džordž u prvoj zvaničnoj poseti

Kada se u utorak princ Džordž poigrao sa drugim bebama u Velingtonu, na Novom Zelandu, što je označeno kao njegovo "prvo pojavljivanje u javnosti po službenoj dužnosti", njegovo odelce je rasprodato u roku od nekoliko sati, baš kao što je ranije bio slučaj s haljinama njegove mame.


Iako roditelji nisu izneli nikakve detalje o Džordžovoj odeći, vest se munjevitom brzinom proširila društevnim mrežama i sve pomodne mame požurile su da svojim mališanima kupe iste tamno plave pantalonice sa izvezenim motivom jedrilice. Ni cena od 75 funti (126,91 evra), koliko one koštaju u prodavnicama Rejčel Rajli, nije mogla da ih odvrati od kupovine.


"U današnjoj atmosferi pomodarstva ono što vaša deca nose govori isto toliko o vama koliko o njima", rekla je za britanski "Tajms" Estela Li, urednica časopisa za bebe "Bejbi end mi".
 

Pre dva dana Džordžova torba s igračkama u obliku kengura, koju je princ Vilijam nosio po dolasku u Australiju, izazvala je lavinu porudžbina na sajtu Fondacije australijske koale.

2024 © - Vesti online