Četvrtak 10.04.2014.
20:34
Alo

Kristijan: Silikonuša izmislila nesreću da bih joj dao krv

Dao bi krv i keru, ali neće "silikonuši": Kristijan Golubović
 

Ispitujući vest o Tijaninoj nesreći, novinari su od njenih komšija čuli da je viđena "živa i zdrava", ali i da je imala neobičnu posetu. Sa grupom drugara došao joj je Kristijan Golubović i iz ruke otimao mobilni telefon.

Ogorčeni Kristijan, rešen da posle svega bude pošten, ispričao je novinarima istoriju njegovog odnosa sa "silikonskom kraljicom".

"Prava istina je da me jedna drugarica pre četiri meseca zvala da upoznam neku Tijanu silikonušu. Da je k*ram, ako hoću, jer je teška kurvetina. Pošto ja ne j*bem debele silikonuše, odbio sam. Posle sam sa tom drugaricom bio u nekom lokalu. Došla je ta silikonka, nakaza. Ona je izjavila da me već godinama traži i voli i tražila da se slikam s njom. Ja sam stao pored nje, slikao se i izašao iz tog lokala. Pre jedno mesec-dva sam bio kod nje sa drugom, i to na pet minuta, da mi ona da kuče na poklon. Sve ovo vreme, ovih nekoliko meseci, iako je obaveštena da imam stalnu vezu, da mojoj supruzi budućoj pravim dete, da ne volim žene kao što je ona, ona mene proganja. Ružna je, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim sa svojim prljavim kandžama da me dodiruje više", ispričao je Kristijan za "Alo!" i dodao da je Tijana izmislila saobraćajku, kao i da su izmislili da joj treba O krvna grupa samo da bi on došao da joj pomogne.

"A sada da vam kažem za taj događaj. Jednom mom glupavom telohranitelju je javila da pokušava da dođe do mene. Smišljala je način da me vidi. Pošto je pre neki dan slušala da sam davao trombocite za obolelog od leukemije, ona je došla na ideju da izmisli da je doživela saobraćajku jer zna da sam ja human. Angažovala je za to njenu drugaricu, koja se javila mom telohranitelju, debilu iz obezbeđenja, da kaže da je ona u teškom stanju, da joj se bore za život i da joj treba nulta jedinica krvi, pozitivna, kakvu imam i ja. Ja sam se probudio naveče i mene je pitao moj glupi telohranitelj da li mogu da dam krv, pošto sam human. Dao bih i keru na ulici da mi kaže da mu treba. I ja sam bio zbunjen, ali sam se konsultovao sa mojom budućom suprugom, pa smo doneli odluku da ne idem da dam krv za Tijanu Đuričić jer bi ispalo kontraproduktivno za ono što sam tvrdio pre toga, da neću da imam nikakve veze sa tom smrdušom! Moj glupi telohranitelj je otišao da je traži i proveri da li je ta informacija tačna. Našao se sa nekom njenom drugaricom i onda je ispalo da ona uopšte nije povređena, već da je rekla drugarici da bi se onda ja pojavio, a ona bi ispala princeza silikona. Rekla bi: 'Hvala ti što si došao, vidi se da ti je stalo do mene'. Skinite mi je sa k*rca i od danas nemoj više da me niko pita za tog gada u ženskom obliku jer je ona zadnje biće na ovoj planeti kojem bih pomogao i bilo šta imao s njom", zaključio je svoju ispovest Kristijan.

Tijana Đuričić se u sredu veče oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je napisala da nije imala saobraćajku i da je "živa i zdrava". "Juče mi je telefon ukraden i sa mog broja su slate poruke mojim prijateljima, pa je neko iskoristio priliku i napravio mi po ko zna koji put opšti haos i u novinama i privatno", navela je Tijana.

2024 © - Vesti online