Sreda 09.04.2014.
12:13
Alo

Arkanov sin: Milošević nije ubio mog oca

Vojinova knjiga "Priče o mom ocu" izlazi 17. aprila, na Arkanov rođendan, i otkriće imena ljudi umešanih u ubistvo
 

- Od pet najodgovornijih osoba za ubistvo mog oca, zasad mogu da kažem samo da je jedna u zatvoru, druga je bila u zatvoru, treća je van zemlje, četvrta se ubila, a peta je u penziji. Slobodan Milošević nije umešan, nego osobe koje su bile bliske njemu, za šta posedujem dokaze. Znam da je Sloba bio u šoku kada su mu javili da je moj otac ubijen, priča Vojin i dodaje da će u knjizi "Priče o mom ocu", koji izlazi 17. aprila, na Arkanov rođendan, otkriti sva imena.

Arkanov sin ističe da će u svojoj knjizi pomenuti i osobe koje dosad nisu pominjane, a koje su među najodgovornijima za smrt njegovog oca.

Arkanov sin teško povređen

- Prozvaću najodgovornije, ali to ne znači da pozivam na osvetu. Naprotiv. Osveta nije ono što želim. Želim istinu i pravdu. Nisam i nikad neću biti poput onih koji decu ostavljaju bez očeva. Jedan sam od desetina mališana kojima su očevi pobijeni na ulicama Beograda, a mnoga od tih ubistava su još nerazjašnjena. Zato još jednom apelujem na Aleksandra Vučića, kao budućeg premijera, i na ljude iz pravosuđa da što pre aktiviraju istrage i razjasne sva politička ubistva iz devedesetih. Ako im treba pomoć, rado ću im pomoći, naglašava Vojin.

2024 © - Vesti online