Sreda 09.04.2014.
11:14
žurnal.rs

Bogdanović pauzira do kraja prvenstva, Spasić oštetio Zvezdu u Subotici!

 

Arbitar iz Kraljeva grešio je više puta i u primeni disciplinskih mera, isključio je Branislava Trajkovića, štopera Partizana, posle drugog žutog kartona, ali i starta van kaznenog prostora.


Epilog očekivan i izvestan još posle ocene Milana Radakovića, posmatrača na meču u Humskoj. Odbor za analizu suđenja potvrdio je da Bogdanovića očekuje duža pauza, što bi u praksi značilo da bi mogao da odmara i do pred kraj sezone.
Bure je bilo i u Subotici, gde je, zanimljivo, Ninoslav Spasić oštetio Crvenoj zvezdi. Surduličanin je propustio da dosudi kazneni udarac za crveno-bele, posle prekršaja nad Nejcom Pečnikom, u 10. minutu duela sa Spartakom i zbog toga će pauzirati kraći period.


Sporan detalj dogodio se u zoni odgovornosti dodatnog sudije Srđana Obradovića, kojem, takođe, predstoji neplaniran odmor. Sve je čisto bilo u finišu subotičkog meča, Spartak nije oštećen za jedanaesterac, kako se moglo čuti u nezvaničnim pričama. Primedbe na suđenje Dejana Santrača imao je niški Radnički. Odbor je zauzeo stav da arbitar, u dve navodno sporne situacije, nije oštetio Nišlije u duelu sa Javorom.

2024 © - Vesti online