Sreda 09.04.2014.
13:43
Beta

Preteruju, nije rešeno 50 ubistava

"Postoje značajni pomaci u potpunom rešavanju ubistva Željka Ražnatovića Arkana"
 

"Ubistvo Željka Ražnatovića Arkana je jedina stvar. Video sam da se pojavilo nešto, 50 ubistava kao da je neko rešio - nije - ali oko Ražnatovića postoje značajni pomaci i iskazi više svedoka koji su prošli poligraf i njihove priče su potpuno saglasne, što je veoma, veoma, teško da se dogodi", rekao je Vučić RTS-u i dodao da očekuje da će nadležni organi u narednom periodu završiti svoj posao, a da "sve drugo ne bi komentarisao".

Arkanov sin: Milošević nije ubio mog oca 

Vučić, koji je i koordinator službi bezbednosti, objasnio je da je posao države da radi za građane i istraži zločine, ko god da ih je počinio, i istakao da "tu nema ovaj mi se sviđa ili ovaj mi se ne sviđa".

"Sve je dozvoljeno u demokratskom društvu, nije dozvoljeno nikome da bilo koga ubija. Mogu da mislim o Arkanu šta god hoću, ništa posebno dobro nisam mislio o njemu, ali on ima svoju porodicu i ima pravo da živi i niko nema pravo da ga ubije. Oni koji su ga ubili za to će morati da odgovaraju", rekao je Vučić.

Povodom navoda medija da je ubistvo Ražnatovića naredio Slobodan Milošević, Vučić je precizirao da će odgovarati oni koji su živi i da bi trebalo sačekati i videti da li su upleteni i oni koji nisu živi i da li će se to pokazati ili ne.

2024 © - Vesti online