Utorak 08.04.2014.
21:06
Telegraf

Žena Barbika: Pre ću umreti nego roditi

Devojka sa ozbiljnim poremećajem: Ukrajinska Barbika

Lukjanova je svoje stavove podelila sa čitaocima ruskog izdanja časopisa "GQ”, za koji je objasnila zašto su ljudi danas toliko ludi za plastičnim operacijama, odnosno šta je izvor ružnoće.

"Na primer, Rus oženi Jermenku i oni dobiju dete, slatku devojčicu. Problem je samo što ona ima nos na tatu. Zbog takvog mešanja ljudska rasa postaje ružnija što dovodi do porasta plastičnih operacija", rekla je Lukjanova, živa Barbika čiji je obim struka svega 45 centimetara.

"Setite se koliko je bilo prelepih žena 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, a nisu išle ni na jednu operaciju. Sada zbog mešanja rasa imamo toliko plastičnih intervencija", dodala je ona i rekla da bi radije umrla nego da ima decu. "Sama pomisao da imam decu mi je odvratna". 

Lukjanova je objasnila da voli svoj izgled, a ponajviše belu put.

"Imam belu kožu. Ja sam nordijski tip, možda imam malo istočnobaltičkog u sebi, ali najbliže sam nordijskom tipu". Možemo onda zaključiti da je i ona neka mešavina.

Ova žena opsednuta izgledom nedavno je rekla da ima paranormalne sposobnosti, da razgovara sa vanzemaljcima putem svetlosti, da može da putuje kroz vreme, kao i da može da preživi bez hrane odnosno da živi od vazduha.

2024 © - Vesti online