Sreda 24.03.2010.
13:38
Tanjug

Dačić: Navodi Subotića biće ispitani

Policija će reagovati po nalogu tužilaštva ili ako se utvrdi da se istraga može pokrenuti na osnovu nekih navoda Subotića, rekao je Dačih povodom nedavnih optužbi srpskog biznismena na račun Milana Beka i Miroslava Miškovića.

Ono što je rekao Subotić je interesantno: Ivica Dačić
 


Subotić, za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu, izjavio je da su Beko i Mišković njegovim novcem kupili "Luku Beograd" i "Večernje novosti".


Subotić je takođe rekao da poznaje odbeglog Darka Šarića, koga Srbija, takođe, potražuje zbog šverca gotovo tri tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu.


Dačić je kazao da su neke od tema - kao što je privatizacija "Luke Beograd", već bile aktuelne i da se policija tim slučajem bavila, ali sa aspekta malih akcionara.


"Privatizacija 'Večernjih novosti' do sada nije dovođena u pitanje, ali ukoliko bi bilo potrebe, policija će sprovesti istragu", rekao je on.


Ministar je dodao da bi navode Subotića o privatizaciji "Luke Beograd" i "Večernjih novosti", pored Odbora za bezbednost Skupštine Srbije, trebalo da razmatra i Odbor za privatizaciju. On je ukazao da MUP ne učestvuje u procesima privatizacija preduzeća.

2024 © - Vesti online