Utorak 08.04.2014.
20:19
mozzartsport.com

Grobari na treningu Partizana!

 

Ne damo titulu!

Ovaj slogan već mesec dana zajednički odjekuje iz grla navijača i igrača Partizana, a isti tonovi zabeleženi su i u ponedeljak veče, kad su Grobari došli na trening crno-belih.


Nekoliko viđenijih vođa navijača kluba iz Humske 1 je posle remija sa Vojvodinom (1:1) osetilo potrebu da razgovara sa prvotimcima, zbog čega je organizovan sastanak u prostorijama Sportskog centra Zemunelo, gde su kapiten Saša Ilić i njegovi saigrači saslušali stavove Grobara i obećali da će u nastavku sezone učiniti sve što je do njih kako bi zadržali trofej prvaka. Iako je situacija oko Partizana poslednjih dana naelektrisana, vođe navijača su, bile krajnje korektne u razgovoru sa fudbalerima i trenerom Marku Nikoliću, prenevši im stav južne tribune da se od njih zahteva samo borba do kraja šampionata.


Tokom sastanka Grobari su čak ponudili pomoć igračima Partizana, istakavši da su spremni da eventualno izvrše pritisak na upravu kako bi prvotimcima bile regulisane finansijske prinadležnosti. Bez obzira na zaostatak za Crvenom zvezdom, Grobari su obećali maksimalnu podršku igračkom kadru u narednim utakmicama, počev od subotnjeg gostovanja u Ivanjici.

2024 © - Vesti online