Utorak 08.04.2014.
18:22
Beta

Vaterpolisti Srbije dočekuju Ruse u Kragujevcu

 Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić
 

"Kragujevac je poslednje dve godine grad vaterpola i želimo da se predstavimo u najjačem sastavu. Pre nekoliko nedelja smo, zahvaljujući klubu, bazenu i gradu, imali odlične uslove za rad, pa je i ovo jedan od načina da se zahvalimo, mada smo i ranije doneli odluku da protiv Rusa igramo u Kragujevcu", rekao je selektor Srbije
Dejan Savić.


Utakmica šestog kola kvalifikacione Grupe A za Svetsku ligu između Srbije i Rusije igraće se na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Park" u Kragujevcu, u utorak, 15. aprila, od 19 časova.


Srbija je u dosadašnjem delu takmičenja zabeležila sve tri pobede.


Za utakmicu protiv Rusije konkuriše 15 vaterpolista: Dimitrije Rističević i Milan Vitorović, Filip Filipović, Dušan Marković, Dušan Mandić, Živko Gocić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Sava Ranđelović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović i Nemanja Ubović.

Karte za ovu utakmicu su puštene u prodaju i mogu se kupiti na info pultu  kragujevačkog bazena po ceni od 100 dinara. Sav prihod je namenjen za lečenje mladog Kragujevčanina Aleksandra Prijovića, koji boluje od teškog deformiteta kičmenog stuba.

2024 © - Vesti online