Ponedeljak 07.04.2014.
14:46
Vestionline

Zavirite u kraljevsko međunožje

Vilijame drži dete, ode suknja: Nezgoda na svečanom dočeku
 

Princ Vilijam i Kejt Midlton doputovali su u posetu Novom Zelandu sa svojim sinom Džordžom. Međutim, prilikom izlaska iz aviona vetar je vojvotkinji od Kembrižda oduvao crvenu haljinu, tako da su u jednom momentu mogle da se vidi i gaćice.

Kejt je poput čuvene Merilin Monro jednom rukom pridržavala, dok je u drugoj ruci držala sina. Međutim, fotografi su bili brži i uspeli da "upecaju" vojvotkinjine gaćice. 

Njoj prednjica, njima zadnjica na izvolte

Naravno, britanska štampa je odmah je bila šokirana događajem, međutim, kako je vojvotkinja od Kembrižda stupila na tlo Novog Zelanda, stvari su krenule u boljem smeru. Kraljevski par su dočekan je uz počasti građana ove ostrvske zemlje, a Kejt je bila više nego raspoložena i najsmejana.

Inače, ovakav gaf se nikada ne bi desio kraljici Elizabeti, koja je davala modne savete vojvotkinji pred turneju po Australiji i Novom Zelandu. Naime, kraljica ima krojače koji rade samo za nju, i koji u porub njenih haljina i suknji stavljaju male tegove od olova, tako da je efekat Merlin Monro nezamisliv.

2024 © - Vesti online