Ponedeljak 07.04.2014.
13:35
Beta

Vujasinović: Protiv Radničkog šansu dobijaju mlađi igrači

Vladimir Vujasinović
 

"Izborili smo plasman na završni turnir u Barseloni i to je ogroman uspeh ekipe. Odlučio sam da protiv Radničkog pružim šansu mlađim igračima. Nas rezultat u ovoj utakmici ne interesuje mnogo, jer iako postoji šansa da budemo drugi na kraju grupne faze, to će biti jako teško i ne razmišljamo o tome", rekao je Vujasinović na
konferenciji za novinare u Beogradu.

Vaterpolisti Partizana u sredu od 19 sati na plivalištu na Banjici igraju protiv Radničkog iz Kragujevca, utakmicu devetog kola Grupe B u Ligi šampiona. Posle osam kola Radnički je ostvario svih osam pobeda i prvi je na tabeli, dok je Partizan treći sa pet pobeda i tri poraza i obe ekipe su se plasirale na završni turnir u Barseloni.

"Mene u tom meču interesuje igra, ponašanje i zalaganje moje ekipe i to je sve što od njih tražim da prikažu", rekao je Vujasinović i dodao da u predstojećoj utakmici neće igrati Miloš Ćuk, Uroš Čučković, Ivan Rackov i Nikola Tomašević.

Vujasinović je rekao da je igračima najpotrebnija podrška navijača jer u odnosu na prethodne godine, ekipa to ove sezone najviše zaslužuje.

"Želim mnogo navijača na plivalištu, jer mislim da mladi igrači to u ovom trenutku najviše zaslužuju. Najpotrebnija nam je podrška, više nego ikad i treba nam neverovatno navijanje na tribinama", rekao je on.

U sastavu će biti dvojica mladih igrača Banjice Draško Gogov i Mihajlo Repanović.

"Drago mi je što Mihajlo i ja imamo šansu da nastupimo u Ligi šampiona. Nadam se da će ova utakmica biti prva u nizu od mnogobrojnih evropskih u kojima ćemo igrati", rekao je Gogov.

Repanović je rekao da njegova ekipa dobro poznaje Radnički.

"Mi i imamo i nemamo tremu... Protiv Radničkog smo igrali ove sezone i znamo kakva su ekipa", rekao je Repanović.

Sportski direktor Partizana Mirko Bradajić rekao je da klub nije imao nikakve veće izdatke, osim obezbeđivanja sudija i delegata, pošto je Radnički obezbedio smeštaj u Beogradu. On je istakao da je situacija u prilivu finansijskih sredstava u klub i dalje nepromenjena.

"Snalazimo se kako znamo i umemo, nadamo se da ćemo do završnog turnira u Barseloni dobiti finansijska sredstva. Radujem se što smo u ovakvoj situaciji uspeli da obezbedimo učešće na završnom turniru", rekao je on.

Ulaznice za utakmicu prodaju se po ceni od 250 dinara za tribine i 500 za parter.

2024 © - Vesti online