Ponedeljak 07.04.2014.
18:59
Beta

Simović iznenađen, ali će prihvatiti mesto u IO FSS

 

"Potpuno me je iznenadila vest da sam imenovan za člana IO FSS, jer se niko nije sa mnom konsultovao da li želim da prihvatim to mesto i koja bi bila moja zaduženja i obaveze. Što bi naš narod rekao: Pravio se račun bez krčmara", naveo je Simović u saopštenju.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog savez Srbije je 4. aprila imenovao Simovića, Dragana Pantelića i Savu Miloševića u Izvršni odbor, a razrešio je funkcija Dragoljuba Vukadinovića i Branimira Babarogića. Simović je naveo da bi u Savez trebalo da dođu novi ljudi, s novim idejama, koji žele da urade nešto u domaćem fudbalu.

"Takvu rekonstrukciju podržavam i u takvim organima želim da radim. Ne zanima me da budem član IO FSS samo zbog funkcije i ne želim da bilo ko pomisli da ću prihvatiti to mesto samo da bih poslušno dizao ruku i išao na putovanja s reprezentacijom", rekao je on.

"Ali, ukoliko je ovo imenovanje u skladu sa inicijativom za promene i rekonstrukciju Saveza koje su na Skupštini u Staroj Pazovi 18. marta inicirali delegati Crvene Zvezde, OFK Beograda i Spartaka; i ako je to deo paketa promena koje treba da se dese, onda ću rado prihvatiti ovu ulogu", naveo je Simović.

2024 © - Vesti online