Utorak 08.04.2014.
02:42
Vesti

Pijani mladoženja upropastio svadbu

Foto: Ilustracija
 

Džejkob Frensis Bruks (40) pojavio se pred Sudom za prekršaje u Port Adelejdu, optužen za incidente u Semafor crkvi ujedinjenja u Ekseteru ovog februara. Pred sudom, Bruks je kazao da je pre venčanja popio pet alkoholnih pića, ali da nije bio pijan.


- Nedostaje mi verenica - uvek će mi biti u srcu - kazao je Bruks.
On se, kako kaže, i dalje moli za to da venčanje ipak bude održano i da će njegova, sada već bivša mlada, ipak odlučiti da ga opet zavoli.


Nakon incidenta, naime, saznaje se da su male šanse za njihovo pomirenje. Bruks, inače pevač i umetnik, kaže da pre hapšenja nije učinio ništa loše i da je jedina stvar za kojom žali što izbor časnog Jana Hantera da obavi venčanje.


- Ja sam imao momačko veče pre toga i još jednu pre nje, i mislim, pa zar nismo svi muškarci i ljudi - kazao je on reporterima.
Ranije je sveštenik Hanter izjavio lokalnom "Advertajzeru" da je najteža odluka u njegovoj službi bila da otkaže venčanje, ali da je ispravno postupio.


Kako mediji saznaju, stvari su došle do usijanja - i do gužve - kada je sveštenik odbio da nastavi ceremoniju jer je verovao da je Bruks "pod uticajem".


Bruks tvrdi da je za venčanje i slavlje sa 120 gostiju potrošio 20.000 dolara. Idućeg meseca ponovo će pred sud.

2024 © - Vesti online