Subota 05.04.2014.
09:14
telegraf.rs

Povlačenje legende: Dejvid Leterman odlazi u penziju!

Jedan od najpoznatijih voditelja današnjice: Dejvid Leterman
 

Kada je završio sa emisijom, Leterman je najavio povlačenje sledeće godine, a onda se u svom maniru našalio sa svojim dugogodišnjim saradnikom Polom Šeferom: ”Da li to znači da sada Pol i ja možemo da se venčamo”.

Dejvid je nakon ove šale rekao nešto više o svom penzionisanju: “Pol i ja pakujemo stvari, ako Bog da, sledeće godine, još uvek nemamo precizan datum”.

Leterman se takođe pomenuo i Leslija Munvisa, direktora kuće CBS: “Lesli i ja sarađujemo dugo godina i planirari smo još dugo da sarašujemo, međutim pozvao sam ga pre emisije i rekao mu da se povlačim”, nakon ovoga se zahvalio svima koji su ga podržavali.


- Želeo bih da naglasim svoju zahvalnost na podršci mreži i ljudima koji ovde rade, svima sa kojima radim u studiju, svima od osoblja, svima kod kuće. Hvala vam mnogo – kaže slavni voditelj.

Dejvid Leterman počeo je karijeru u Indijani, a prvi veliki korak napravio je vodeći šou “Late Night with David Letterman” na televiziji NBC, ali ubrzo ga je smenio Džej Leno (koji se penzionisao ove godine), nakon čeka prelazi na televiziju CBS, gde počinje sa svojom slavnom emisijom, za koju je snimljeno više od 4.000 epizoda.

2024 © - Vesti online