Četvrtak 03.04.2014.
14:32
Beta

Dodić: Čeka nas težak derbi

Mladen Dodić
 

"Novi Pazar pred svojim navijačima ne zna za poraz. Radujem se ovom susretu s obzirom na to da sam u dva navrata bio trener Novog Pazara, ali ako u subotu pružimo maksimum, rezultat neće izostati", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Dodić je rekao da je Novi Pazar odlična ekipa koju krasi kolektivna igra, kao i velika podrška navijača.

"Sigurno da je najveći kvalitet Novog Pazara njihova kolektivna igra i podrška sa tribina jer je publika njima zaista 12. igrač. To je jedan jak kolektiv koji kući ne zna za poraz ali ove sezone i sa gostovanja donosi bodove", rekao je trener Jagodine.

Dodić je rekao da očekuje fantastičnu atmosferu jer su navijači Novog Pazara privrženi svom klubu.

"Tu nema mržnje prema protivniku. Oni znaju da nagrade protivnika koji odigra dobro i kvalitetno. Ja želim da mi budemo ti koji ćemo odigrati kvalitetno, dati svoj maksimum, a onda ni rezultat neće izostati", kazao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Aleksandar Pešić rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, ali da svi u klubu veruju u novi trijumf.

"Mislim da uz našu dobru igu, kakvu smo prikazali protiv OFK Beograda i Čukaričkog, svi u klubu, igrači i šef stručnog štaba, idemo da osvojimo tri boda i nastavimo niz pobeda u ovom prolećnom delu", rekao je Pešić.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Jagodine igra se u subotu na Gradskom stadionu u Novom Pazaru od 15:30 sati.
 

2024 © - Vesti online