Četvrtak 03.04.2014.
20:17
Beta

Vujošević: Uz publiku možemo da pobedimo Žalgiris

Duško Vujošević

"Mi ćemo igrati kao da utakmica ima kvalifikacioni značaj, tako joj pristupamo... Utakmica ima značaj rejtinga, stalo nam je da učešće u Evroligi završimo na dostojanstven način", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan sutra dočekuje Žalgiris u pretposlednjem kolu Top 16 Evrolige, a to je i poslednja utakmica koju će crno-beli u tom takmičenju odigrati kao domaćini u beogradskoj Areni. Trener Partizana je rekao da je njegov tim ispunio očekivanja u
takmičenju i pokazao da je ravnopravni protivnik.

"Ovo jeste hipotetički, ali mislim da smo bili u kompletnom sastavu sa (Leom) Vestermanom, a posebno (Draganom) Milosavljevićem, uz dolazak (Davisa) Bertansa, da bi se borili za plasman među osam najboljih. Ali, i ovako smo postigli veliki uspeh, a svaka utakmica u Evroligi je obaveza i trofej za sebe", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je pozvao publiku da dođe u Arenu, ne samo da bodri tim, već i da vidi neke velikane iz protivničke ekipe, naglasasavajući da je to možda poslednji put da će Šarunas Jaskevičijus igrati u Beogradu.

"Možemo utakmicu da dobijemo, mada neće biti lako. Oni su tipični predstavnici litvanske škole, brzi su, trče kontranapade, šutiraju za tri...verujem da će publika uživati u meču", rekao je on.

2024 © - Vesti online