Četvrtak 03.04.2014.
11:09
Beta

Košarkaši Zvezde: Velika pobeda, ali priča nije gotova

 

"Verovali smo od samog početka u pobedu i sa verom smo izašli na parket da se borimo. Znali smo da moramo dobro da odigramo u odbrani. Odigrali smo je odlično, pogotovo u drugom poluvremenu. Ostavili smo ih na 50 i nešto poena. Velika pobeda za nas", rekao je Katić novinarima posle utakmice u Areni.


Zvezda je pobedila Uniks rezultatom 63:52 u prvoj polufinalnoj utakmici Evrokupa. Revanš je na programu sledeće srede u Kazanju.

"Nadam se da ćemo i u drugoj utakmici odigrati kvalitetno u defanzivi. Neće biti lako u revanšu, to je sigurno. Moramo da se borimo i da verujemo u rezultat", rekao je Katić.


On je dodao da su navijači bili "sjajni" i da je njegovoj ekipi mnogo značila "vatrena" podrška sa tribina.


Košarkaš crveno-belih Ivan Radenović je istakao da će Zvezda u revanšu tek biti na iskušenju i dodao da će biti potpuno drugačija utakmica u Kazanju.

"Priča je daleko od gotove. Mi smo obavili jedan deo posla i uopšte se nismo nadali da će biti ovako ubedljivo. U Kazanju oni igraju u potpunosti drugačije, a i kriterijumi će biti drugačiji. Tek nas čeka borba, a nadam se da možemo da izborimo finale", rekao je Radenović.


Košarkaš Zvezde Marko Simonović je naglasio da je pobeda nad Uniksom "velika" za sve pristalice kluba.

"Osećaj je fenomenalan. Ovo je velika pobeda za sve nas, kako za igrače, tako i za stručni štab, navijače, sve. Ključ pobede bila je dobra odbrana i tako moramo u Kazanju. Ne smemo da se uplašimo", rekao je Simonović.


Košarkaš crveno-belih Tadija Dragićević je istakao da je njegova ekipa završila prvi deo posla.

"Izvanredna pobeda, da nam je neko pre utakmice ponudio 10 razlike - oberučke bismo prihvatili. Prvi deo posla smo završili. Oni su dobra ekipa, imaju jaku grupu igrača. Odigrali smo sjajnu odbranu koja nas je vodila ka pobedi. Velika je pobeda, ali još ništa nije gotovo", rekao je Dragićević.

2024 © - Vesti online