Petak 04.04.2014.
08:00
Alo.rs

Četiri stvari koje će na početku veze izbezumiti ženu u krevetu

Foto: Ilustracija 

Nešto sasvim drugačije od onoga što ste navikli. Postoje mnoge neprijatne stvari o ili oko seksa koje muče mnoge žene. Obratite pažnju, naučnici tvrde da su ovo samo neke od njih, i dodaju da je nemoguće otkriti koje su to još nepoželjne stvari za žene, jer su to ipak žene, nikad se ne zna.

Žene ne žele partnera doživljavati kao tatu

Žene koje padaju na "tatica" fazone u krevetu tokom seksa bizarno su previše zastupljene u filmovima. Istina jeste da se većina žena ne pali na to. Ako ste na početku veze i ne poznajete dovoljno partnerku bolje je izbjeći riječ "tatica" dok se prepuštate strastima.

Nema oduševljenja kad muškarac utone u san odmah nakon seksa

Jedno istraživanje je došlo do saznanja da muškarci nakon seksa najčešće utonu u san kako bi izbjegli komunikaciju. Koji god razlog bio u pitanju, zaspati odmah nakon seksa je sebičan čin. Pa ako vam je stalo, probajte da bar još malo ostanete budni.

Ako nije u pitanju seksi san s njom u glavnoj ulozi, ona ga ne želi čuti

Na početku veze i prvih seksualnih akcija nijedna žena ne želi slušati prepričavanje sna u kom je njen partner bio u društvu neke poznate lepotice, bilo da je to Bijonse, Džesika, Monika, Naomi,Kameron, Ceca, Jeca, Nina... Ako nije u pitanju seksi san s njom u glavnoj ulozi - zadržite ga za sebe.

Možda ona voli igračke za seks, ali ne u kombinaciji sa nekim koga jedva poznaje

Uvođenje igračaka za seks u krevet ne bi trebalo da se dogodi naglo, bez komunikacije i dobrog poznavanja afiniteta nove partnerke. Poverenje je ključno kad je seks u pitanju. Čitajte između redova, upoznajte se, pratite njen govor tela... Učite jedno o drugome kad je seks u pitanju pre nego što u krevet uvedete neke novosti.

2024 © - Vesti online