Četvrtak 03.04.2014.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Z. Marjanović

Draga Borka, nisi sama!

Biće obradovana: Borka Dražević
 

Tako je pred Vaskrs posredstvom naše Redakcije iz Sidneja ovoj starici uputila novčani dar od 150 dolara uz toplo pismo u kome između ostalog piše:

"Draga Borka, želim da ti unapred poželim srećne vaskršnje praznike. Da ih provedeš u zdravlju i saznanju da nisi sama, uprkos svemu što te je snašlo. Znaj da ima ljudi koji su uvek sa tobom u mislima, čak i kada su veoma daleko."

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Ovo dobročinstvo plemenite dame iz Australije, koja nije želela da se 72-godišnja baka Borka oseća samotno i nesrećno, povod je da reporteri "Vesti" ponovo posete ovu baku, koja je ostala bez najmilijih. Tom prilikom saznaćemo kako provodi dane i da li je uspela da pobedi čamotinju od kada je ostala bez sestre Čedine.

Isto tako uručimo novac i prenesemo dobre želje njene donatorke, koja često misli na nju, šaljući joj pomoć. Naravno, susret sa njom verno ćemo zabeležiti, što će njena zaštitnica iz daleka, uskoro moći da pročita u "Vestima".

2024 © - Vesti online