Utorak 23.03.2010.
17:08
Tanjug

Janković: Ogroman trud se isplatio

"Puno sam trenirala, radila na igri, koncentraciji, servisu i uopšte na fizičkoj kondiciji, što se na kraju isplatilo", rekla je Jelena Janković na svom zvaničnom sajtu.


Osma teniserka sveta istakla je da joj je za ovaj uspeh bila važna podrška njenog "najvećeg pokretača" - majke, kao i stručna pomoć trenera akademije Nika Bolitijerija, Čipa Bruksa.

"Majka je moj najveći pokretač. Ona mi uliva pozitivnu energiju, naročito kada je najteže. Kada se meč lomi i kada moram da smirim glavu, jednostavno, pogledam u mamu i rešenje je tu", istakla je Jelena.

Prvi reket Srbije naglasila je da je za napredak u igri i poboljšanje servisa najzaslužniji trener Čip Brukas.

"Čip Bruks je trener iz IMG Akademije kojeg poznajem godinama i sa kojim sam i kao mala radila kod Nika Bolitijerija. Ovaj veliki napredak u igri, poboljšanje servisa i mentalnu stabilnost u velikoj meri dugujem Čipu i Niku", napomenula je Janković.

Srpska teniserka je poručila da "nema vremena za slavlje" jer je na redu turnir u Majamiju.

"Puna sam samopouzdanja i spremna za nova velika dela. Pobeda u Indijan Velsu dala mi je krila da i u narednim mečevima budem još preciznija i jača u svim elementima igre", istakla je najbolja srpska teniserka.

2024 © - Vesti online