Sreda 02.04.2014.
20:39
telegraf.rs

Obama jedva čeka da "otkači" ženu

Mišel postala nepodnošljiv teret
 

Mišel i Barak gadno su se posvađali zbog njenog nedavnog puta u Kinu. Izvori bliski Beloj kući kažu da je američki predsednik pobesneo kada je Mišel odbila da otkaže preskup put u Kinu. Obamu se savetnici obavestili, pre prepirke, da su u roku od 6 godina potrošili 150 miliona dolara na putovanja.

- To je bila svađa epskih proporcija, verovatno najgora koju su ikada do sad imali otkad su u predsedničkoj rezidenciji – rekao je neimenovani izvor.

- Radi šta god poželi, a to je da vidi ceo svet na račun američkih poreznih obveznika. Kad je suprug upitao zašto još vodi i majku na put, ona se drala na njega i vikala da treba da bude srećan što ga nije ostavila nakon sramotnog ”selfija” s danskom premijerkom i odjurila je iz sobe – dodao je izvor.

Mišel je tokom sedmodnevnog putovanja u Kinu odsela u hotelu “Beižing Vestin”, u kojem noćenje košta 8.350 dolara. Predsednički apartman uključivao je poslugu i saunu tokom 24 sata.

Pročitajte još:

* Obama se razvodi?

* Kinezi jedva čekaju da Mišel ode kući

- Mišel je na putovanju tražila da novinari ne prate svaki njen korak, iako je putovanje opravdano kao “kulturna razmena” i trebalo je da naglasi važnost obrazovanja i saradnju između dve zemlje. Ali, svima je jasno da je Barak potpuno izgubio kontrolu nad svojom suprugom – zaključio je izvor.

Obama jedva čeka da “otkači” suprugu, koja je postala nepodnošljivi teret za njega, pišu američki tabloidi. Ali, kao što se i ranije najavljivalo, ostaće s njom do 2016. godine dok mu ne istekne predsednički mandat.

2024 © - Vesti online