Sreda 02.04.2014.
14:14
mozzartsport.com

Mihajlović novi trener Intera?

Siniša Mihajlović
 

Tri utakmice bez pobede - sasvim dovoljno da se nad glavom Valtera Macarija nadvije Damaklov mač. Vodeći italijanski dnevnici, naime, pišu da je novi gazda Intera Erik Tohir izgubio strpljenje za trenera i da će mu uručiti otkaz ako u finišu sezone iz ruku ispusti mesto u Ligi Evropa.


Liga šampiona je, naravno, od ranije van domašaja Nerazura. O Macarijevom otkazu piše se već neko vreme, ali je nama u Srbiji posebno interesantno to što su se mediji sada ujedinili u mišljenju da je prvi favorit za njegovog naslednika Siniša Mihajlović, koji posle razočaravjuće epizode na klupi Srbije radi odličan posao u Sampdoriji.


I Gazeta delo Sport i Korijere delo Sport, naime, pišu da je Tohir naumio da Macarija zameni baš Mihajlovićem. Doduše, postoji i ono "ali", a ovoga puta to je ime aktuelnog trenera Ajaksa Frenka de Bura, još jednog pretendenta na trenersku funkciju na stadionu Đuzepe Meaca. Naravno, sve pod uslovom da Macari ispusti peto mesto na tabeli, a trenutno je Parma dva koraka iza, šansu iz prikrajka vrebaju i Atalanta, Lacio…


Možda baš zbog toga Mihajlović kategorički demantuje informacije o njegovom povratku u klub u kojem je okončao igračku, a kao pomoćnik Roberta Manćinija počeo trenersku karijeru.
"Ja sam trener Sampdorije i ne pregovaram sa Interom. Ranije jeste bilo kontakta sa Masimom Moratijem, ali ne i sa Tohirom. Naravno, uvek ću biti navijač Intera", rekao je Mihajlović ostavljajući vrata otvorenim za dogovor.

2024 © - Vesti online