Ponedeljak 31.03.2014.
19:07
opera17.rs

Stanija: Ja nisam starleta, sama sebe finansiram

Sama sebe finansiram: Stanija Dobrojević
 

''Kada su me na početku pitali da li bi mi smetalo da me umesto fotomodelom oslovljavaju kao starletu pomislila sam da u tome nema ništa loše. Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svog rijaliti programa, i ne mogu da kažem da bi mi bila uvreda da budem srpski pandan takvoj osobi. Međutim, sada se to zaista mnogo promenilo i ne dopada mi se da me zovu starletom'', kaže Stanija u intervjuu za ''Opera-17.com''.

Pročitajte još:

* Zar je moguće: Stanija opet gola

* Da li vam ovo golica maštu?

* Zaratile najviđenije guze i grudi Srbije

''Ja sam samostalna devojka i ne mogu da kažem da sam finansijski jaka. Pre nego što sam postala poznata živela sam u Americi i radila osmočasovni posao kako bih sebi mogla da priuštim neke stvari. Kada mi se desila slava svoju pojavu sam unovčila slikanjem za časopise, učestvovanjem u rijaliti programima, pojavljivanjima u noćnim klubovima gde me plaćaju između 300 i 1000 evra. Nedavno sam za nekoliko sati snimanja reklame uzela lepu sumu, pojavila sam se na Sajmu venčanja i sav novac koji sam godinama zarađivala sam uložila u neke stvari koje bi svaki građanin koji prosečno zarađuje mogao sebi da obezbedi'', kaže Dobrojevićeva.

Iako je u poslednje dve godine jedna od najtabloidnijih ličnosti u našoj zemlji, što pokazuju brojke na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, gde je prati više od 175.000, odnosno 45.000 ljudi, te mnogi misle da je neko "finansira", ona kaže da su to sve obične laži i izmišljotine.

''I da objasnim jednom za svagda, starlete su devojke koje se samo slikaju i poziraju a nemaju konkretno zanimanje i posao. Samim tim što imam svoj posao, zaradu ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi... Ja čak i kad sam najviše radila i zarađivala lepe sume nisam sebi mogla da priuštim 'Chanel' torbu i tako skupe stvari, a da ne pričamo o luksuznim automobilima, bundama, markiranoj garderobi i egzotičnim putovanjima na desetak dana. Zato mi ne prija što me svrstavaju u isti koš sa srpskim 'starletama' i molila bih medije da prestanu sa tim'', kaže Stanija.

2024 © - Vesti online