Ponedeljak 31.03.2014.
05:23
Alo

Tanja Bošković plesala kao omladinka

U ritmu sa jedva punoletnim partnerom: Tanja Bošković
 

"Hvala svima koji tako misle! Ovo je prilika da pokažem svojim vršnjacima i svima ostalima da život ne staje u 60. godini. Zato, generacijo 1953, samo napred!", rekla je Tanja i dodala da je posle prve epizode šoua veoma umorna.

"Premorena sam, jer je ovo veliki posao, a ja već 20 godina ne igram! U četrdesetoj sam prestala da igram u mjuziklima, za koje smo se spremali mesecima, a ovde imamo samo sedam dana. Dobila sam partnera koji može unuk da mi bude! Ima 18 i po godina i time se bavi od detinjstva, ali iza mene je ceo život. Ipak, nadam se da ću nadomestiti glumom sve što ne budem umela da uradim", iskrena je bila glumica.

Osim nje, domaćini ovog šoua Aleksa Jelić i Irina Radović predstavili su i ostale takmičare - Nikoliju Jovanović, Ivana Mihailovića, Katarinu Šišmanović, Nigora, Tanju Petrović, Sašu Vidića, Vanesu Šokčić, Aleksandra Šapića, Milana Kalinića, Tamaru Paunović, Lenu Bogdanović i Nikolu Nemeševića Nemeša.

Svi u studiju su bili oduševljeni gracioznošću i energičnim ritmovima, a sledeće nedelje uslediće eliminacije. Pored publike, takmičare će ocenjivati i sudije – Marija Prelević, Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović, koju su naveli da će biti strogi i da neće tolerisati lenjost!

2024 © - Vesti online