Nedelja 30.03.2014.
16:52
index.hr, Vestionline

"Mnogo je teže biti glumica nego 'obična' zaposlena majka"

Ovo ti nije trebalo, Gvinet

- Meni je mnogo teže. Drugačije je kad imaš kancelarijski, rutinski posao, pa kada možeš da obaviš sve ostale, porodične i majčinske obaveze ujutro ili naveče kada dođeš s posla. Kada snimaš film samo ti jave da gde na svetu da se pojaviš na dve nedelje. I onda radiš 14 sati dnevno. Imati običan posao i biti mama nije zahtevno kao boravak na setu", rekla je Gvinet zbog čega trenutno "gore" društvene mreže i strani mediji od kritika na glumičin račun, a koje su uputile zaposlene mame.

Jedna od njih, Meknezi Doson napisala joj je otvoreno pismo koje je objavljeno u Njujork Postu. Prvo se našalila napisavši da ona i njene prijateljice često pričaju o tome kako je lako balansirati između posla i drugih obaveza.

- Svaki put kad se nađemo na našem nedeljnom okupljanju dok dadilje čuvaju našu decu, takmičimo se u tome kojoj je lakše, sarkastično je prokomentarisala Doson.

Naravno, okupljanja nema, a nema ni dadilja već Doson grca u obavezama kao i sve druge "obične" zaposlene majke.

- Dakle, Gvinet otkrila si tajnu svih zaposlenih roditelja. Život uz kancelarijski posao je povetarac u poređenju sa 14 sati provedenih na filmskom setu. 14 sati? Ma ko to još u Njujorku, pogotovo oni u finansijama, pravu ili tehničkim profesijama, radi punih 14 sati?! - napisala je ironično Doson aludirajući na to da mnogi "obični" ljudi imaju upravo takvo radno vreme.

2024 © - Vesti online