Nedelja 30.03.2014.
13:32
Beta

Stojanović: Zadovoljan sam, ali ne i lako primljenim golom!

Slaviša Stojanović

"Dobro smo odigrali, bili smo rastrčani po terenu i to je rezultiralo šansama i golovima. Zadovoljan sam partijom, ali nisam zadovoljan zbog olako primljenog gola. To sebi ne smemo da dopuštamo, bez obzira na rezultat", rekao je Stojanović novinarima.

Zvezda je ovim trijumfom sačuvala prvo mesto na tabeli, a gol je primila kada je vodila 4:0, i to iz akcije koja je izvedena u dva poteza. Crveno-beli su osim ubedljive pobede pokazali i dobru igru i timski duh, što se naročito videlo prilikom drugog gola, kada je Miloš Ninković izbio sam pred golmana, ali je prepustio loptu Darku
Lazoviću koji se upisao u strelce.

"Ta sebičnost ili nesebičnost je značajan faktor, a ovo danas je dokaz dobre harmonije među njima i to me veoma raduje. Želim da s takvim međusobnim poštovanjem istrajemo do kraja", rekao je Stojanović.

"Bilo je mnogo problema na terenu zbog povreda jer je mnogo igrača tražilo zamene, ali nadam se da nije ništa strašno", dodao je Stojanović.

Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da njegov tim nije bio na nivou iz prethodnih mečeva.

"Nismo bili na nivou iz prethodnih pet utakmica, i to je razlog ovakvog izdanja. Zvezda je igrala dosta dobro i ovaj poraz ne sme da nas poljulja, već moramo da istrajemo u borbi za opstanak. Poremetilo nas je i to što se Miloš Mihajlov povredio dan pre utakmice, ali ne želim da pominjanjem toga umanjim kvalitet Zvezdine igre", rekao je Milinković.

2024 © - Vesti online