Nedelja 30.03.2014.
13:40
Blic

Najpoznatije nevaljalice (preljubnice)

Nimalo naivna slatkica Meg Rajan

MEG RAJAN

Holivudska slatkica je 2000. godine, kada je još bila u braku sa Denisom Kvejdom, imala kratku aferu sa Raselom Krouom. Nakon što je javnost saznala za ovu aferu, Meg se razvela i nakon toga se zabavljala sa ovim Raselom godinu dana. Međutim, 2008. godine glumica je priznala da je i Denis varao nju dok su bili u braku. Denis je na to reagovao jako oštro, izjavivši da je to bilo davno i da bi Meg trebalo da prestane da živi u prošlosti.


MADONA

Madona je i dalje bila u braku sa Gajem Ričijem u trenutku kada je imala aferu sa

Nije iznenađenje: Madona

poznatim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Iako su oboje porekli da su bili u vezi, bivša žena ovog sportiste je tvrdila da je kod muža pronašla ljubavno pismo upućeno Madoni. Navodno, u njemu je pisalo da je pevačica njegova "srodna duša". Međutim, i pored svega toga, Gaj Riči kaže da je uživao u braku sa njom i da se uopšte ne kaje.

LEJDI DI

Princeza Dajana je otvoreno priznala da je pet godina bila u vezi sa izvesnim Džejmsom

Pokojna Lejdi Di

Hjuitom dok je bila u braku sa princom Čarlsom. Međutim, i njen muž je imao sopstvenu zanimaciju sa strane (bio je u vezi sa Kamilom, sa kojom je i dan danas). Lejdi Di je o svojoj aferi pričala 1995, prilikom intervjua za list "Panorama". Već sledeće godine ovo dvoje su se razveli, godinu dana pre njene smrti. Takođe su postojale glasine da se princeza pre Hjuita viđala sa još dva muškarca osamdesetih godina, kad je takođe bila u braku.

DŽENIFER LOPEZ

Nevaljala Džej Lo

Džej Lo prate glasine o prevarama bukvalno tokom cele karijere. Otac njenog drugog muža, Krisa Džada, rekao je medijima da je ona varala njegovorg sina sa Benom Aflekom. Nakon što se ovaj devetomesečni brak završio, Dženifer je zaista počela da se zabavlja sa Aflekom. Kasnije se takođe šuškalo da vara Marka Antonija sa trenutno aktuelnim dečkom, Kasperom Smartom. Da sve bude još gore, sad se priča da Kaspera vara sa izvesnim Markom!


VUPI GOLDBERG

Vupi je varala i ni najmanje se ne kaje zbog toga. Ona je o tome otvoreno pričala, ali nije

Možda jedino iznenađenje: Vupi Goldberg

navela kog je muža prevarila.

- Uradila sam to pet ili šest puta. Da, imala sam seks naokolo dok sam bila u braku. I ja sam pravila greške. To se dešava ponekad, rekla je ona svojevremeno. To možda objašnjava zašto se nije udavala od devedesetih godina prošlog veka.

TORI SPELING

Ono što se Tori desilo može da se opiše samo kao loša karma. Naime, kada je upoznala Dina MekDermota, oboje su bili u brakovima. Međutim, zaljubili su se, porazvodili i stupili u brak. Sada imaju četvoro dece, ali nedavno se Holivudom proširila glasina da Din vara Tori. Kažu da kako radiš tako ti se piše... Čemu li onda ti, Dine, možeš da se nadaš?!

2024 © - Vesti online