Nedelja 30.03.2014.
12:52
Jutarnji.hr

Profesor umesto matematike pokazivao svoj polni organ!

Dok su one rešavale postavljene zadatke, profesor (61) bi izvadio polni organ i masturbirao (Foto: Ilustracija)
 


Šezdesetjednogodišnji B.P., inače profesor matematike koji je radio u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi, a već je duže vreme nezaposlen, svojim bi učenicama na instrukcijama zadao zadatke iz matematike, međutim tada bi se odmakao od stola i dok bi devojčica rešavala zadatke, izvadio bi penis i počeo bi da masturbira. Takođe, više puta je s njima vodio razgovor na temu seksa, a jednoj od njih je na mobilnom telefonu pokazivao svoje intimne fotografije.


Sve to trajalo je od 2011. godine pa sve do hapšenja profesora matematike, a devojčice navodno profesora nisu ranije prijavile roditeljima jer su im njegove instrukcije iz matematike pomogle da poprave ocene u školi.


Međutim, kada je jedna od njih odlučila da sve kaže roditeljima, oni su ostali šokirani.
Roditelji te devojčice ubrzo su sve prijavili policiji, a otkriveno je da njihova ćerka nije jedina žrtva profesora, već je sve to isto radio i s još dve učenice. Ubrzo nakon prijave policija je uhapsola B.P. pa je urađeno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile razmere njegovog nastranog ponašanja.


Policija je protiv njega podnela prijavu zbog ukupno 23 dela zadovoljenja pohote pred detetom mlađim od 15 godina. Za svako ovakvo pojedinačno delo propisana je kazna do jedne godine zatvora. No osim toga prijavljen je i zbog upoznavanja dece s pornografskim sadržajem jer je jednoj od devojčica na mobilnom pokazivao "selfi" bez odeće, takođe dok je ona boravila kod njega na instrukcijama. Za takvo kazeno delo propisana je zatvorska kazna do tri godine.


Na saslušanju pred Opštinskim državnim tužilaštvom nastrani profesor je priznao sve što mu se stavlja na teret. Istražni sudija mu je odredila pritvor tako da je B. P. završio u Remetincu.

2024 © - Vesti online