Subota 29.03.2014.
13:04
telegraf.rs, Alo

Navijači Zvezde pokvarili transfer Stojkoviću u Olimpijakos?!

 

Bivši golman Partizana Vladimir Stojković nema sreće sa inostranim angažmanom! Iako je sve bio dogovorio sa Olimpijakosom da se po isteku šestomesečnog ugovora sa Ergotelisom priključi ekipi šampiona Grčke, od toga po svemu sudeći neće biti ništa.


Kako piše Alo, čelnici atinskog kluba odustali su od angažovanja reprezentativnog golmana Srbije pre nekoliko dana, a deo krivice se svaljuje i na navijače Crvene zvezde koji su u prijateljskim odnosima sa pristalicama pirejskog tima i koji mu i dalje nisu oprostili odlazak u redove najvećeg rivala.


Tako su prošlog vikenda na utakmici između Ergotelisa, za koji Stojković trenutno brani, i Olimpijakosa na Kritu, tifozi atinskog kluba su okačili na svojoj tribini transparent, koji su Delije nekoliko puta postavljale na večitim derbijima.

Ovo su u upravi crveno-belih iz Pireja protumačili kao protivljenje njihovih navijača transferu srpskog čuvara mreže i odlučili da odustanu od njega, kako se ne bi zamerili svojim fanovima. Pored propalog angažmana u redove velikana iz Grčke, Stojković će ostati i bez milion evra koliko bi dobio da se ovaj transfer realizovao.

 


Podsetimo, njemu je prošlog leta propao prelazak u tursku Konju i morao je da se vrati u Partizan, a kako je kasnije pričao za to su bili krivi mnogi menadžeri koji su bili upleteni u celu priču.

2024 © - Vesti online